Frencken

Frencken lijmen is specialist op het gebied van professioneel lijmen, vullen, sealen en lakken, met name in de montage- en interieurbouw en voor de houtverwerkende industrie├źn. Frencken heeft Lisam ExESS via DC Consult aangeschaft voor het maken van veiligheidsinformatiebladen.

P.K. Koopmans Lakfabrieken

De P.K. Koopmans Lakfabrieken hebben Lisam ExESS via DC Consult aangeschaft voor het maken van veiligheidsinformatiebladen. Het programma is direct gekoppeld aan hun eigen ERP-pakket.

VGT

De Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche.

DC Consult verzorgt alle data-invoer van de veiligheidsinformatiebladen (> 2000 producten) die op de portal gepubliceerd worden door deze branchevereniging m.b.v. Lisam Exess.

Mimaki Engineering Co

Mimaki importeert inkten vanuit Japan. DC Consult verzorgt de REACH-registratie en het chemisch stoffenmanagement voor hen. Zo stellen we MSDS-en op, verzorgen we Labels in alle EU-talen en de C&L-notificatie in het kader van CLP (GHS). Mimaki gebruikt het pakket Lisam Omnis.

De Vos verf

DC Consult verzorgt voor verffabriek H. de Vos & ZN bv de uitvoering van het opstellen van de veiligheidsinformatiebladen volgens de nieuwste eisen en verleent advies over classificatie en labeling. Zij gebruiken hiervoor het programma Lisam Omnis.