Uw adviseur voor werken met gevaarlijke stoffen

U weet dat u er veel wet- en regelgeving is op het gebied van gevaarlijke stoffen. Maar hoe pakt u dat aan? DC Consult is er voor u! U kunt bij ons terecht voor het complete pakket; van advies tot uitvoering, van implementatie tot beheer.

DC Consult geeft op een natuurlijk wijze kwaliteit-, milieu- en arbowetgeving een plek binnen uw bedrijf. Geen moment verliezen wij daarbij de economische en praktische haalbaarheid uit het oog. Uw corebusiness staat voorop!

Ons motto
DC Consult helpt u een natuurlijke balans te vinden
tussen wet- en regelgeving en uw
core business.

Onze visie
DC Consult wil haar relaties helpen op een natuurlijke wijze de wet- en regelgeving ten aanzien van gevaarlijke stoffen toe te passen, zodanig dat het waarde toevoegt aan het product, de veiligheid, het milieu én de arbeidsomstandigheden.

Onze specialisaties
DC Consult is uw MKB-adviseur voor veiligheid, kwaliteit, arbo en milieu (KAM). Wat u precies van ons mag verwachten? Lees daarover op de webpage Expertises!

Onze klanten
DC Consult werkt onder meer voor de verf- en drukinktindustrie (waaronder ook VVVF en VLK), de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche (VGT) en banketbakkersgroep Frijling Dalfsen. Kijk ook bij onze referenties!

Uw adviseurs

Binnen DC Consult werken wij met een team van drie enthousiaste vakdeskundigen. Maak kennis met: