LISAM ExESS

 

 

LISAM ExESS – uw tool bij gevaarlijke stoffen

LISAM ExESS staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. En het programma dekt elke lading. Voor iedereen die zijn verplichtingen op het gebied van gevaarlijke stoffen wil nakomen, biedt LISAM ExESS zo een uitkomst. Ook voor u!

LISAM ExESS bundelt namelijk al uw verplichtingen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (Environment, Health & Safety – EH&S). Wat u ermee kan?

LISAM ExESS voor u!

Met LISAM ExESS inventariseert, rapporteert en beheert u op een efficiënte en eenvoudige wijze uw gevaarlijke stoffen. Zo kunt u hiermee:

  • Veiligheidsbladen (VIB, SDS, MSDS, e-SDS) opstellen, rekening houdend met de regels van REACH, EU-GHS/CLP
  • Uw VIB’s automatisch vertalen in alle EU-talen en een aantal andere
  • Uw labels afdrukken volgens EU-GHS/CLP (in alle EU-talen)
  • Uw ADR-classificatie en transportdocumenten opstellen
  • Uw chemicaliën managen
  • Uw hoeveelhedenbeheer bijhouden (volume tracking volgens REACH)
  • Uw risicoanalyses uitvoeren

Daarbij leent LISAM ExESS zich eenvoudig voor koppeling met bijvoorbeeld Microsoft Office of uw  bestaande Enterprise Resourch Planning (ERP) systeem.

DC Consult distributeur én coach LISAM ExESS

DC Consult werkt al jaren met LISAM ExESS. Wij hebben er goede ervaringen mee en zijn al tien jaar erkend distributeur van het programma. U kunt LISAM ExESS bij ons kopen!

Uw LISAM ExESS-programma kunnen wij modulair opbouwen. De inhoud passen wij aan aan uw wensen en budget. U kunt rekenen op maatwerk.

En voordat u dan aan de slag gaat, leiden wij u en uw medewerkers op. Zo profiteert u optimaal van LISAM ExESS!

Distributie van Veiligheidsinformatiebladen  met LISAM Publichem

Met Lisam Publichem, een module die u aan ExESS kunt koppelen, distribueert u volledig automatisch uw VIB (SDS, MSDS en e-SDS). Ook uw update wordt automatisch geregeld. Een web-based interface is mogelijk! DC Consult vertelt u er graag meer over!

Documentatie LISAM ExESS

Neem contact op!